Zwarte theebloemen nu ook in het assortiment!!

De Theebloemen Shop is een half jaar geleden begonnen met groene thee. De groene thee is zeer populair in Japan en China, maar wint steeds meer terrein in het westen. De zwarte thee heeft al een lange tijd zijn plek veroverd bij ons. Zwarte thee is over het algemeen sterker van smaak en bevat meer cafeïne dan een groene thee. Om het aanbod te vergroten in de Theebloemen Shop hebben we onlangs Theebloemen toegevoegd welke een heerlijke zwarte thee maken.

Wat is een Theebloem precies? De Theebloem is een bundeltje met gedroogde groene theebladeren. De knop is samengebonden met een katoenen draadje en hij ontvouwt zich tot een prachtige bloem wanneer hij met heet water in aanraking komt. De theebladeren vermengen zich met het hete water tot een heerlijke thee en er verschijnt een prachtige bloem. Onze theebloem vindt zijn oorsprong in de oostelijke provincies van China, daar worden de theebloemen tot op de dag van vandaag nog met de hand gemaakt. Vanuit deze provincie exporteert China al ruim 30 jaar aan Europa en Amerika, maar het blijft opvallend dat Nederland nauwelijks bekend is met het product. In Engeland wordt de “Blooming Tea” al jaren geserveerd op hun High Tea’s.

Theebloemen maken theedrinken tot een feestje. Ze zijn perfect geschikt om te serveren op een High Tea, om als cadeau te geven of om er zelf lekker van te genieten. Op onze site hebben we een variatie aan verpakkingen, we verkopen al Theebloemen per stuk. Maar ook voor een smaakvolle cadeau-set kunt u bij ons terecht en deze zijn er in verschillende prijsklassen. Glaswerk en servies voor de bereiden of het nuttigen van onze Theebloemen is ook vertegenwoordigd in de shop, veel van ons servies is afkomstig van het trendy Italiaanse merk Brandani Gift. Wij berekenen geen verzendkosten voor de verzending van uw bestelling. Kom snel eens een kijkje nemen op www.theebloemen-shop.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *