Zonder stress door het leven

Mijn moeder heeft de afgelopen maanden enorm last van haar nek en rug gehad. Mijn moeder dacht dat het vanzelf over zou gaan, maar niets leek te helpen. Uiteindelijk besloot mijn moeder een afspraak te maken met Fysique, de specialist uit Dordrecht. Na de eerste afspraak was gelijk duidelijk wat er mis was, en hedendaags zijn de lichamelijke klachten van mijn moeder verminderd en kan zij gewoon weer bezig met haar dagelijkse werkzaamheden.

Stress zorgt voor lichamelijke klachten

Als je teveel stress hebt, kan dit leiden tot lichamelijke klachten. Hierdoor kunnen je spieren namelijk tot spanning komen, waardoor deze op een gegeven moment vast komen te zitten. Met behulp van de therapeut kun jij vervolgens leren omgaan met de stress, en kunnen zij jouw lichamelijke klachten verhelpen. Dit doen ze door middel van massages waarbij ze precies de drukpunten halen waar jij zeer last van hebt. Hierdoor zul jij voortaan weer op een normale manier door het leven kunnen, want de therapeut zal al jouw lichamelijke klachten verhelpen. Hierdoor kun jij weer met een lach door het leven gaan.

Wil jij gemakkelijk een afspraak maken bij fysio Dordrecht? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande artikel om direct op de website van de specialist te komen. Hierop kun jij direct een afspraak maken met de specialist!

 

Comments are closed.