Zijn grasmatten duur?

Het aanleggen van graszoden is een goede, duurzame en betaalbare investering. De kant-en-klare grasmatten van Graszoden Prijzen zijn zeker niet duur. Wij telen de graszoden zelf op een ideale ondergrond. Hierdoor zijn we in staat om de prijs laag te houden.

De prijs van de aanschaf van graszoden valt bijzonder mee in vergelijking met de aankoop van graszaad. Graszoden bieden bovendien vele voordelen ten opzichte van het strooien van graszaad. De stevige graszoden zijn eenvoudig en snel te leggen en zorgen direct voor een zichtbaar mooi resultaat. Inzaaien heeft als risico dat de vogels het zaad opeten. Het gevolg is dat er geen egale en voldoende stevige grasmat ontstaat en het gewenste resultaat niet wordt bereikt.

Graszoden Prijzen levert onkruid- en ziektevrije graszoden. Die garantie heeft u bij graszaden niet. Bij strooien van graszaad blijkt het lastig om onkruid uit te roeien. Een fikse regenbui draagt ook niet bij aan de kwaliteit van de grasmat in wording. Voor graszaad geldt in die zin: goedkoop is duurkoop.

Graszoden Prijzen teelt al jaren stevige, goed wortelende graszoden van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. De kweek vindt op natuurlijke wijze plaats, wat tot het beste resultaat leidt. Met de milieuvriendelijke graszoden is het gras niet groener bij de buren, maar juist bij u! Graszoden zorgen zowel voor een direct resultaat als voor een effect op de lange termijn. Met minimaal onderhoud blijft uw gazon van graszoden jarenlang in puike conditie. Dat maakt de prijs van grasmatten een relatief goedkope investering, waarbij u vele jaren plezier van een groenkleurige tuin heeft.

Comments are closed.