Zelf je High Tea organiseren met onze Theebloemen.

De Afternoon Tea en High Tea is afkomstig uit Engeland. Bij de Afternoon Tea wordt er zeer sterke thee gedronken met veel melk en suiker. Daarbij worden scones, sandwiches en allerlei koekjes en cake geserveerd. De High tea is zelfs een complete maaltijd met allerlei koude schotels. Ook in Nederland is de High Tea in opkomst. Er worden in heel het land ook steeds vaker High Tea arrangementen georganiseerd. Maak zelf een High Tea organiseren voor familie, vrienden of collega’s kan ook erg gezellig zijn.

1 van de Belangrijkste onderdelen van een High Tea is de thee. Met onze Theebloemen heb je niet alleen een heerlijke thee, zwart of groen. Het bereiden van de Theebloem is niet moeilijk, maar het aanschouwen is een ware kunst.

Wat is een Theebloem nou eigenlijk? De theebloem vindt zijn oorsprong in de oostelijke provincies van China, daar worden de theebloemen tot op de dag van vandaag nog met de hand gemaakt. Vanuit deze provincie exporteert China al ruim 30 jaar aan Europa en Amerika, maar het blijft opvallend dat Nederland nauwelijks bekend is met het product. De Theebloem is een bundeltje met gedroogde groene theebladeren. De knop is samengebonden met een katoenen draadje en hij ontvouwt zich tot een prachtige bloem wanneer hij met heet water in aanraking komt. De theebladeren vermengen zich met het hete water tot een heerlijke thee en er verschijnt een prachtige bloem.

In de Theebloemen Shop hebben we een ruime keuze aan Theebloemen, welke zwarte of groene thee maken. Verschillende cadeau-sets zijn er ook te vinden in diverse prijsklasse, met deze sets heeft u een smaakvol cadeau in handen. Voor de verzending van uw bestelling brengen wij geen verzendkosten in rekening, dus kom eens een kijkje nemen op onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *