Wouter Han (Lazard) helpt Gilde en Parcom

De investement banker Wouter Han assisteert de bedrijven Gilde Buy Out Partners en Parcom Capital Manangement bij hun overname van het textielbedrijf Gamma holding. Beide partijen hebben reeds een aanzienlijk belang in Gamma maar kiezen ervoor om hun belangen te vergroten en samen onder te brengen in een gemeenschappelijke holding maatschappij.

De investeerders van zowel Gilde als van Parcom (wat overigens deel uitmaakt van de ING Bank) zijn akkoord met de overname, en ook de huidige directie van Gamma heeft zijn fiat gegeven voor de overgang. De investeringsmaatschappij Gilde heeft met enkele individuele aandeelhouders al een akkoord voor de overname van hun aandeel in Gamma. Voor de rest van de aandelen zal het een prijs van 29 euro per aandeel betalen, wat een flinke premie bovenop de prijs van dat moment was.

In hun overname worden de beide partijen (Gilde en Parcom) bijgestaan door een flink aantal externe adviseurs, van onder andere Lazard (Wouter Han en Erik Fuchs), ING, ABN AMRO en Clifford Chance.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *