Witshirtje.nl: dé abonnementsdienst voor witte heren t-shirts

Witshirtje.nl: Het gemak dient de man.

Het witte t-shirt, veel mannen dragen het dagelijks. Onder kostuum of vrijetijdskleding. Een ondergeschikt en ondergewaardeerd kledingstuk. Tussen die stapel witte t-shirts is het merendeel vaak uitgelubberd, verwassen en niet echt meer wit. De oprichters Marleen Bonhof en Noor Bölger van witshirtje waren van mening dat een ‘upgrade’ van dit ondergewaardeerde kledingstuk dringend nodig was en kwamen daarom met een zeer handige t-shirt abonnementservice.

Abonnement witshirtje.nl

Voor € 25,- per kwartaal worden twee witte t-shirts naar keuze thuis bezorgd, via de brievenbus. Deze prijs is inclusief betaal- en bezorgkosten. Witshirtje.nl heeft witte t-shirts in alle vormen en maten. En bovendien: iedere drie maanden de zekerheid dat er twee hagelwitte t-shirts op je deurmat vallen. Marleen Bonhof: “Gemak dient de man dus, in alle opzichten”. Noor Bölger voegt daar aan toe: “Tussentijds wijzigen van model of maat is natuurlijk mogelijk en om te proberen kan iedereen een proefshirt bestellen, en natuurlijk een origineel kado voor de decembermaand”.

Oplossing voor ongemak

Witshirtje.nl biedt de oplossing voor het ongemak waar de man zich van tijd tot tijd aan kan ergeren; geen wit t-shirt meer in de kast. Dan toch maar dat verwassen t-shirt onder het overhemd, in de hoop dat niemand let op de rafels aan het boord. Met witshirtje.nl behoort dit voorgoed tot het verleden.

 

Have a great white day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *