Wijkverpleegkundige inschakelen

Wanneer je een zorginstelling bent en je zet wijkverpleegkundigen in dan is er een mogelijkheid om een partner in te schakelen die snel invulling kunnen geven aan personeelsbehoefte. De verpleegkundigen die werken met een partner hebben vaak veel ervaring met het ondersteunen van patiënten in elke gewenste situatie.

Al je op zoek bent naar enthousiaste zorgprofessionals die passie hebben voor hun vak en die het leuk vinden om de mensen juist thuis te ondersteunen, dan is het werken met een goeie partner een oplossing.

Wijkverpleegkundige in diverse regio’s

De instelling HappyNurse is een voorbeeld van een zorginstelling die wijkverpleegkundige detacheert in allerlei regio’s in Nederland, ze kunnen zelfs voorzien in tijdelijk zorgpersoneel. HappyNurse heeft een ruime personeelsdatabase met wijkverpleegkundigen die parttime werken maar ook vele enthousiaste fulltimers. Alle verpleegkundigen zijn flexibel en in staat om diagnoses te stellen.

Goed opgeleide wijkverpleegkundige

HappyNurse zorgt ervoor dat haar verpleegkundigen en verzorgenden zich met regelmaat (her)bekwamen in verschillende voorbehouden en risicovolle handelingen in het kader van de Wet BIG. En daarom heeft HappyNurse een uitgebreid opleidingsprogramma voor verpleegkundigen en verzorgenden.

Ook aan HappyNurse verbonden ZZP’ers en verpleegkundigen werkzaam bij klanten van HappyNurse kunnen deelnemen aan de trainingen van HappyNurse. HappyCampus, dat maakt HappyNurse net even beter.

HappyCampus organiseert afzonderlijke trainingsdagen gedurende het jaar. Elke training start met een oefentoets over de handelingen, technieken, risico’s, actuele richtlijnen, voor- en nazorg en eventuele complicaties.

De ervaring leert dat het heel zinvol is de theorie te herhalen en actuele protocollen en richtlijnen te bespreken. In de middag worden de desbetreffende voorbehouden handelingen uitgevoerd op anatomische oefenpoppen in een skillslab.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *