Werking van heroine

Heroïne is een zeer verslavende drug waarvan gezegd wordt dat deze vaak gebruikt worden door mensen die op de straten zwerven. Bijna niemand die in aanraking is gekomen met heroïne weet zijn gebruik in de hand te houden. Afkicken van heroïne is in vergelijking met het afkicken van GHB wel iets gemakkelijker, aangezien de terugval vele malen kleiner is

Wat doet heroïne nou met je?

Heroïne is een drug dat jouw gelukkig maakt. Het geeft je een warm en geborgen gevoel en je bent volledig ontspannen. Heroïne laat jou al jouw problemen vergeten. Hierdoor voel je ook geen pijnen of ziektes wat bovendien wel weer erg gevaarlijk kan zijn. Bovendien is het gebruik van heroïne, althans het effect ervan ook volledig afhankelijk van jouw eigen lichaamsconditie en de omgeving waarin je het neemt. Het feit dat heroïnegebruik de eerste paar keren nog onprettig is en je het een aantal keren moet ervaren is eigenlijk het meest zorgelijke. Een gebruiker is eigenlijk genoodzaakt om vaker in aanraking te komen wilt hij het effect voelen.

Dus wilt u afkicken van een bepaald soort drug, dan zijn er hiervoor speciale instellingen die u op de goede weg willen helpen. Een afkickkliniek zal met u een nieuwe start maken en u volledig helpen met het begeleiden van u als persoon.

Comments are closed.