Wereldrestaurant Beverhof

Wereldrestaurant Beverhof is een zeer divers restaurant die vele gerechten uit de wereld aanbiedt. Men eet volgens een all-in concept bij Wereldrestaurant Beverhof. U betaalt niet voor ieder gerecht, maar voor de tijd dat u bij ons eet. U kunt dus van alles en nog wat proeven zonder dat u zich druk hoeft te maken om de hoeveelheid. We bieden op die manier de mogelijkheid tot onbeperkte proeverij aan. Daarbij kunt u tevens onbeperkt smullen van onze dranken en voedsel uit diverse landen.

Zo kunt u bij ons restaurant gerechten eten uit Japan, China, Europa, Zuid-Amerika en dergelijke. Ook zijn er nog lekkere desserts die bij het buffet passen. Er is van alles en nog wat dat men kan nuttigen van onze keuken. Als men dus iets nieuws wil uitproberen dan kan men bij ons terecht. Wil men vaker langskomen neem dan een speciale VIP kaart van Wereldrestaurant Beverhof waardoor men grenzeloos kan genieten van onze gerechten.

Eten en drinken zonder grenzen

Voor eten en drinken zonder grenzen zit men goed bij Wereldrestaurant Beverhof. Er zijn frisdranken te verkrijgen zoals thee, koffie, verse sappen en dit is allemaal bij de prijs bij inbegrepen. Voor alcoholische dranken hanteert ons restaurant een muntensysteem. De muntjes kan men aan de kassa kopen en deze tijdens het buffet inwisselen voor drankjes bij de bar. Uiteraard wordt er niet geschonken aan jongeren onder de 18 jaar. Verder kan men onbeperkt genieten van het vele voedsel dat we volgens traditionele wijze klaarmaken. Wil men dus een leuke avond, ga dan naar Wereldrestaurant Beverhof om je buik rond te eten.

Speciale restaurant VIP kaart

Ieder die graag nogmaals bij Wereldrestaurant Beverhof wil eten is er een speciale VIP kaart. Deze kan punten verzamelen wanneer u iedere keer bij ons langskomt. Het is geldig voor drinken en voedsel. Bij elke euro ontvangt u een punt. Deze kunt u bij 500 of 1000 punten inleveren. Dan kunt u heerlijk uit eten gaan bij Wereldrestaurant Beverhof met een handige VIP kaart.

Comments are closed.