Welke tuinmeubelen bij welke tuin

Wanneer je een nieuwe tuin helemaal naar je smaak wilt hebben, zal je hiervoor vaak een gedegen advies nodig hebben. Veel mensen hebben wel een vaag idee waar ze naartoe willen, maar komen dan vaak niet op de perfecte tuin uit. Zodat nadat alles aangelegd, geplant en geschoffeld is, ze eigenlijk van een koude kermis thuiskomen.
Ik heb het geluk dat in mijn vriendenkring iemand een opleiding heeft gedaan tot tuinontwerper en mij kon helpen met het maken van een geweldig ontwerp wat helemaal naar mijn wensen is opgezet.
Toen het ontwerp tot in de nopjes uitgewerkt was, kwam het volgende euvel.. de tuinmeubelen!
Welke tuinmeubelen zouden mooi passen in de nieuwe tuin, die we bewust heel strak en modern hebben ingericht, en waar kan ik me oriënteren op deze tuin sets, zodat ik een goede keuze maak en lang kan genieten van deze meubels.

Onlangs heb ik het daarom met een vriendin gehad over een tuinmeubel. Nadat de tuin ook netjes en af is, wil ik toch graag in het voorjaar ook de beschikking hebben over een mooie meubel set. Ik ben eigenlijk opzoek naar een tuinmeubelen set die voornamelijk uit goed en sterk materiaal bestaat, maar ook stevig en robuust is. Deze wens heb ik omdat mijn man voor enkele jaren terug een hernia heeft gehad, en daarom het liefst in een stevige stoel wil zitten omdat dit natuurlijk het best voor zijn rug is. Daarnaast wil ik ook een meubel set die (logischerwijs) goed in mijn tuin past en ook bij de accessoires als de plantenbak en mijn huidige border matched zodat het een mooi geheel wordt.

Keuzes maken

Tijdens mijn oriëntatiefase heb ik veel winkels en webshops bezocht om te zoeken naar de perfecte tuinmeubelen die passen bij de tuin en de accessoires die je in je tuin wilt. Tijdens het rondstruinen in de winkels ben ik natuurlijk super enthousiast geraakt, ik zag veel mooie kussens, leuke kaarsenhouders en gezellige lampjes die je in je tuin kan zetten voor het vergroten van de gezelligheid.

Geslaagd!

Tijdens mijn zoektocht kwam ik veel verschillende merken en prijzen tegen voor verschillende tuinmeubelen en kussens die hierin kunnen.
Uiteindelijk ben ik goed geslaagd bij een webshop die mij alles in een kon bieden, de meubel set met daarbij ook geweldig mooie kussens en een bijpassende tafel. Alles paste heel goed bij elkaar, en kon heel netjes gecombineerd worden met de tuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *