Wat kun je met SAP HANA?

Een compleet nieuw ontworpen platform voor real-time business, dat is SAP HANA (High Performance ANalytic Appliance). De business heeft door het in lijn brengen van transacties, analyses, planning en voorspelling op een enkelvoudige in-memory database real-time toegang tot informatie. SAP HANA is geoptimaliseerd voor de transactionele en analytische verwerking van informatie. Een snelle machine voor de verwerking van grote hoeveelheden data. Het mag dan ook geen verrassing heten dat dit platform ruim aan kop gaat in de in-memory markt.

Verder dan de traditionele database grenzen gaat SAP HANA door het simplificeren van het informatie landschap en het elimineren van voorbereidende werkzaamheden op data zoals pre-aggregatie en optimalisatie. SAP HANA geeft onmiddellijk toegang tot grote volumes van gestructureerde en ongestructureerde data, inclusief tekst data, vanuit diverse bronnen. De SAP HANA oplossing is een hybride in-memory database die geoptimaliseerd is om de parallelle databewerking uit te voeren op de beschikbare hardware.

Toepassingsgebieden voor SAP HANA

SAP HANA kent de volgende twee toegangsgebieden:

  • SAP HANA voor BI is een flexibele, databron onafhankelijke, schaalbare appliance die het mogelijk maakt grote hoeveelheden data real-time te analyseren zonder de noodzaak om complexe aggregaten te maken.
  • SAP HANA voor Business Suite levert een database appliance met een uitstekende performance, gebaseerd op exact dezelfde technologie. De appliance bestaat uit een combinatie van hard- en software die als een gecertificeerde en geoptimaliseerde oplossing wordt geleverd. Deze oplossing is gebaseerd op een Multi-node structuur met standaard bouwblokken, zodat schaalbaarheid en beschikbaarheid eenvoudig te realiseren zijn met behoud van eventueel eerder gedane investeringen.

Real-time informatie

SAP HANA kan snel voorzien van diverse real-time informatie en dit vooral op het gebied van data. Zeker wanneer het hierbij gaat om data in grote hoeveelheden is het raadzaam om SAP HANA in te zetten. Drie kenmerken die door SAP HANA kunnen worden bereikt:

  • Snelheid
  • Schaalbaarheid
  • Compressie

Door deze drie kenmerken van SAP HANA kunnen er geweldige resultaten worden bereikt. Vooral als er gebruik wordt gemaakt van grote hoeveelheden data.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *