Wat is de Pokémon go Plus

Pokémon GO Plus is een metgezel apparaat dat wordt gedragen aan de pols als een horloge. Pokémon GO functioneert zonder de Pokémon-GO Plus, maar het apparaat zal naar verwachting het genot van de augmented reality spel verbeteren.

Pokémon GO Plus wordt ontwikkeld en geproduceerd door Nintendo en zal binnenkort gelanceerd worden. De verwachte prijs is $ 34,99. Het is beschikbaar voor pre-order op Amazon.com, maar is nog niet beschikbaar op Amazon UK en Europa. Interessant is dat Amazon een release datum van 31 december 2016 geeft voor Pokémon Go Plus. Maar het kan ook eerder uitkomen.

Met de Pokémon GO Plus kun je Pokémon spelen zonder te kijken naar jouw telefoon. Het apparaat zal haptische feedback leveren wanneer een Pokemon in de buurt is, door knipperende LED’s in een reeks van kleuren. Het moedigt spelers aan om niet alleen kijken naar hun telefoons, maar om deze te identificeren aan de hand van de LED lampjes. Pokémon GO Plus wordt aangesloten op uw telefoon over Bluetooth en waarschuwt over de gebeurtenissen in het spel, zoals een nabijgelegen Pikachu of Pokemon.

Bekijk voor meer info Poképedia.nl de Pokémon go website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *