Wat houd de APK in

apkMeer te weten komen over wat een APK precies inhoudt en waar op gelet wordt? Wij hebben een site genaamd AutoApkKeuring.nl waar alle punten bij een APK keuring besproken worden. Veel gestelde vragen zijn: Wanneer wordt mijn auto afgekeurd en waaraan moet mijn auto voldoen. Ook is de vraag: ‘Help, mijn auto is afgekeurd’, een vraag welke op onze site wordt beantwoord.

Elke auto moet jaarlijks een APK keuring ondergaan met uitzondering van oldtimers en auto’s tot 3 jaar. De APK keuring is er om er voor te zorgen dat auto’s voldoen aan de veiligheidseisen. Er wordt streng gecontroleerd op banden, verlichting, uitlaatdelen en andere zaken die met veiligheid en milieu te maken hebben.

Alles op en aan de auto moet functioneren. Er zijn een groot aantal punten waarop de auto gecontroleerd zal worden. Immers bestaat de auto uit een hoop onderdelen.

De APK keuring is in principe een jaar geldig en dat zou in principe voor een jaar onbezorgd autorijden moeten zorgen.

Wij hebben op de website uitgebreide informatie over veel gestelde vraagstukken. Ook leggen wij uit wat er allemaal bij een APK komt kijken en aan welke eisen de auto moet voldoen. Alle controle en afkeurpunten zijn in onze site opgenomen.

1 Centrale plek voor alles over de apk! AutoApkKeuring.nl

 

Comments are closed.