Waar kan ik de leukste Heelys vinden?

Er zijn vele leuke stijlen Heelys, die door verschillende leeftijdsgroepen gedragen kunnen worden. De keuzen zijn verschillend en om te controleren wat er beschikbaar is,kan je naar de online winkel van heelys gaan om zo het assortiment te bekijken. Zie je jouw maat niet dan zou je bij een van de andere online winkels kunnen kijken en zo een keuze kunnen maken over welke Wheelys je nu wel of niet kan kopen. Je hebt ook de mogelijkheid om bij online retailers te kijken en daar een keuze te maken.

Welke maten heeft Heelys?

Heelys komt in veschillende maten die varieren tussen dames en heren maten. Het verschil tussen deze twee is dat de een wat breder is dan de andere en natuurlijk zijn er ook kinder maten beschikbaar. Voor mannen en jongens zijn er verschillende maten beschikbaar zoals de heren maten 1 tot en met 12 en voor jongens maten 12, 13. Voor vrouwen zijn er de maten 1 tot en met 9 “B” en voor meisjes de maten 12 en 13. De HX2 model met twee wielen zijn te krijgen in de maten 13, 1 tot en met 3.

Zijn er verschillende grootte wielen?

Heelys hebben twee verschillende wielen – De FATS en de MEGA. FATS zijn kleiner dan de MEGA, tevens zijn de MEGA zijn stabieler en gemakkelijker te manoeuvreren. Vanwege wiel beugel verschil in grootte, zijn de MEGA wielen niet uitwisselbaar met de FATS. Alle typen wielen zijn gemaakt met een hoge kwaliteit polyurethaan (PU) rubber, waardoor ze duurzamer zijn en in tegen slijtage kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *