Vuilniscontainer reiniging – Veiligheid nummer 1 prioriteit

Tegenwoordig worden vuilniscontainers mechanisch gereinigd. Dit is verreweg de meest veilige en efficiënte methode. Containers worden hierdoor zonder schade aan mens en milieu goed schoongemaakt. Voorheen werden afvalbakken handmatig gereinigd en was de infectiedruk voor de schoonmaker groot. Tevens werd het afvalwater direct afgevoerd in het regenrioolwaternetwerk. Tegenwoordig wordt het afvalwater opgevangen en via de juiste weg afgevoerd. Het werk is dus lang niet zo slecht voor het milieu en zwaar voor de reiniger als vroeger. Op http://viahandelskade.nl schrijft men over de container. Interessant nieuwsblog dat viahandelskade.nl. Daarom kunnen we wel stellen dat de veiligheid van het vuilniscontainer reinigingsproces is toegenomen tot nummer 1 prioriteit. Daar waar vroeger alles om de schone container draait weegt er nu veel meer mee.

 

Mechanische containerreiniging

Containers reinigen gebeurt mechanisch met behulp van een mens. De mens plaatst de afvalbak in de reiniger en de machine, gedragen op een vrachtwagentje doet de rest. Het menselijk contact is dus beperkt tot plaatsen en besturen van de wagen. Schoonmaakborstels, hogedruk spuitwerk en reinigingsmiddelen doen de rest. De container wordt werkelijk waar brandschoon in enkele minuten. Waar men voorheen tal van minuten moest schrobben en afspuiten regelt de machine alles zelf. Alles gebeurt onder grote druk, die mensenhanden niet kunnen leveren maar waar containers wel tegen bestand zijn.

 

Conclusie volgens www.viahandelskade.nl – Brandschone milieuvriendelijke vuilniscontainer reiniging is helemaal van deze tijd. De tijden van handwerk zijn absoluut passé.

Comments are closed.