Vraag naar web developers stijgt explosief!

Amsterdam, 27  januari 2014 – De vraag naar goed geschoold personeel in web development is de laatste jaren sterk toegenomen. Volgens Yacht is het aantal Web/IT vacatures in 2013 met maar liefst 18% gestegen ten opzichte van vorig jaar. Maar bedrijven stellen hoge eisen aan webdesigners, interaction designers, Front-End Developers en UX Designers. College of MultiMedia ziet als MultiMedia opleider van Nederland veel vacatures vervuld worden door MultiMedia en Web Engineers.

Functie-eisen

Er zijn meer dan 4.500 vacatures beschikbaar voor web specialisten. Als web developer, interaction designer, Front-End Developer of UX Designer moet je wel van vele markten thuis zijn. Je moet een teamplayer zijn, Photoshop kennis hebben, CMS systemen kunnen onderhouden en ontwikkelen, HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL, en Google Analytics beheersen. Al deze onderwerpen zijn harde functie-eisen, voordat je aan de slag gaat. Daarnaast heb je een streepje voor als je kennis hebt van audio en video-montage. MultiMedia en Web Engineers van College of MultiMedia bezitten deze skillset en vullen snel vacatures.

MultiMedia en Web Engineer

Multimedia Engineer, de opleiding van College of MultiMedia is een van de weinige opleidingen die alle onderwerpen in het curriculum heeft zitten waar werkgevers om vragen. De studenten worden in slechts enkele maanden klaargestoomd om direct aan de slag te gaan, zonder dat ze nog extra kennis nodig hebben.

De structuur van de opleidingen MultiMedia en Web Engineer integreren de essentiële onderwerpen: conceptontwikkeling, web, video, audio, graphics en authoring. Tijdens de sollicitatie procedure is dat dan ook een van de sterke punten, zo ondervinden ex-studenten van College of MultiMedia.

Maak kennis met College of MultiMedia

Op 9 februari 2014 organiseert College of MultiMedia een Open Dag. Dit is dé dag met gratis proeflessen, masterclasses en demosessies in Web, 3D en Video! Via www.cmm.nl kun je je aanmelden.

EINDE PERSBERICHT

Over CMM

College of MultiMedia (CMM) voorziet sinds 1997 in de behoefte van technische tools en kennis, waardoor de creativiteit en technische capaciteiten optimaal worden ontwikkeld.

Noot voor de redactie

Neem voor meer informatie over dit persbericht a.u.b. contact op met Jens Gruter via tel: 020-4623939 of jens@cmm.nl     |     http://www.cmm.nl/nieuws/pers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *