Vet verwijderen door middel van liposuctie

Vet verwijderen door middel van liposuctie

 
Vooral in Europa zijn we al eeuwen bezig met ons lichaam. Want wie wil er nu geen goed figuur? Pas sinds de laatste jaren weten we dat we tegenwoordig óók een goed lichaam kunnen krijgen zonder al te veel rekening te houden met gezond eten of sporten. Door middel van plastische chirurgie kan iemand zich met een of enkele behandelingen transformeren tot een heel ander mens. Sommigen mensen gaan (te) ver om mooi te zijn.  Maar er zijn natuurlijk diverse andere redenen waarom mensen plastische chirurgie overwegen.

 
Dit geldt ook voor liposuctie of liposculptuur. Mensen met overgewicht die veel zijn afgevallen bijvoorbeeld. Maar net op dit ene plekje wil het maar niet lukken. Of mensen met zulk overgewicht dat ze niet meer kunnen bewegen. Dan is ongewenst vet verwijderen een ideale oplossing.
Wilt u uw vet laten verwijderen voor cosmetische redenen? Lees dit artikel of bekijk websites van diverse klinieken zoals deze voor meer informatie.

 
Liposuctie of liposculptuur, wat is het eigenlijk?
Letterlijk betekent liposuctie het wegzuigen van vet. Wegzuigen betekent suctie en vet betekent lipo. Met liposuctie wordt onderliggend vet verwijderd, met liposculptuur  vooral bovenliggend vet. Het vet verwijderen kan op meerdere plaatsen. Lipsuctie en liposculptuur kan worden uitgevoerd bij de heupen, dijen, onderkin, wangen, nek, buik, knieën en bovenarmen.

 
Vet verwijderen via liposuctie: wat zijn de voordelen?
– Liposuctie en liposculptuur zijn veilige ingrepen
– Door liposuctie wordt je huid strakker
– Eventuele zwellingen zijn na  ongeveer drie maanden verdwenen
– Na het vet verwijderen door middel van liposuctie of liposculptuur komt het nooit meer terug

 
Natuurlijk is het beter om gezond te eten en veel te bewegen. Maar dit is veel beter vol te houden na het verwijderen van vet op bepaalde plekken waar u onzeker van wordt. Bent u nog niet zeker over vet verwijderen via liposuctie? Neemt u dan een kijkje op de website van de Prins Hendrik Clinic voor meer informatie en goed advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *