Verleng de levensduur van je industriedeuren

Industriedeuren kunnen verschillende types deuren zijn. Roldeuren, snelloopdeuren, vouwhefdeuren, brandwerende schuifdeuren en overheaddeuren vallen allemaal onder de categorie overheaddeuren. Overheaddeuren komen vaak voor in bedrijven met een groot magazijn waarbij continue goederen aan- en afgeleverd worden. De industriedeuren worden dan ook zeer intensief gebruikt. Daardoor kan er slijtage ontstaan. Ook kan er schade aan de deur ontstaan door bedrijfs- en transportongelukken. Dit doet allemaal af aan de levensduur van de deuren.

Hoe kan je de levensduur van je industriedeuren verlengen?

Er zijn een aantal manieren waarmee je de levensduur kan verlengen. Omdat het natuurlijk onmogelijk is om schade of slijtage helemaal te voorkomen heeft ROMASS Business onderhoudscontracten uitgerold. Hiermee ontvang je periodieke onderhoudsbeurten en keuringen waarmee de kans op uitval van je deuren verkleint of zelfs voorkomen kan worden.  Daarnaast kan je de kwaliteit van de onderhoudsbeurten waarborgen door enkel gebruik te maken van VCA-gecertificeerde monteurs die werken volgens de Europese normen.

De onderhoudscontracten van ROMASS Business zijn er in verschillende maten. Zo bepaal je wat het beste past bij jouw bedrijf. Met de onderhoudscontracten van ROMASS Business ontvang je niet alleen onderhoudsbeurten waardoor je industriedeuren langer zullen werken, maar ontvang je ook keuringen waardoor je voldoet aan de wettelijke eisen. Indien je dan toch een storing hebt, kun je snel bij ROMASS Business terecht en komt één van onze VCA-gecertificeerde monteurs zo snel mogelijk langs.

Comments are closed.