Verlaag uw kosten; verwijder uw DPF

Het rijden van een auto kan al aardig in de kosten te lopen. Want naast brandstof, kost de aankoop, het onderhoud en de verzekering natuurlijk ook aardig wat geld. Het onderhoud van de auto loopt kosten door bijvoorbeeld zaken als het roetfilter. Dit moet regelmatig worden vervangen en de kosten hiervoor kunnen al snel tussen de 1300 en 3000 euro lopen. Een manier om deze kostenpost te omzeilen is het verwijderen het roetfilter oftewel het dpf verwijderen.

Hoe werkt dit?

Er zijn diverse garages gespecialiseerd in het verwijderen van het dpf van uw auto. Een van deze bedrijven is Ecu-Soft. Zij zijn expert op het gebied van roetfilters verwijderen. Wat ze eigenlijk doen is het roetfilter uit de auto halen en dit vervolgens volledig schoonmaken. Maar dan stoot de auto nog steeds roet uit. In de software van de auto is het mogelijk om dit uit te schakelen. Hierdoor wordt ook een hoop Diesel bespaart wat niet meer nodig is omdat het roetfilter is verwijdert.

Wil je meer weten over het verwijderen van de DPF. Dan kunt u dat vinden op de website van Ecu Soft. Hier wordt nogmaals uitgelegd wat het precies inhoudt. Ook is het natuurlijk mogelijk om via de website een afspraak te plannen, zo is straks ook uw dpf verwijdert.

Comments are closed.