Vergadering in mooie omgeving

Onze onderneming heeft afgelopen maand een unieke vorm van een vergadering gehouden. Maandelijks hebben wij namelijk een vergadering met de gehele onderneming, maar mijn baas heeft ervoor gekozen om de vergadering eens op een andere locatie te houden. Onze onderneming zit namelijk in een verbouwing, waardoor een vergadering niet op de onderneming gehouden kon worden. Om deze reden besloot mijn baas om te vergaderen op het water. Dit hebben wij namelijk gedaan op één van de schepen van Rederij Celjo.

Een unieke vergadering

Een vergadering op een mooie locatie heeft een goede invloed op de sfeer van alle deelnemers. Iedereen was enorm op zijn gemak op de boot, en we waren omringt van de luxe die de boot te bieden had, en daarnaast vaart de boot over de prachtige IJssel. Het was een enorm succes, en om deze reden heeft mijn baas besloten om een contract af te sluiten met de Rederij Celjo. De maandelijkse vergadering worden hedendaags namelijk altijd op de boot gehouden, omdat deze een zeer goede indruk heeft achtergelaten op het hele team.

Wil jij meer informatie over vergaderen op het water, of wil jij Rederij Celjo inhuren voor feest op één van hun schepen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan!

Comments are closed.