Veren voor kantelpoorten

Nieuwe veren nodig voor je kantelpoorten?

Dan ben je opzoek naar ROMASS. ROMASS heeft zich sinds haar oprichting gespecialiseerd in veren voor verschillende soorten poorten waaronder kantelpoorten.  Sinds 1999 worden al onze trekveren kogelgestraald om de levensduur met 40% te verhogen. Om de betrouwbaarheid en flexibiliteit van onze trekveren te garanderen worden alle ROMASS veren geproduceerd in België.

De veren voor kantelpoorten ondersteunen het gewicht van de kantelpoorten. Zij zorgen ervoor dat de kantelpoort soepel open en dicht gaat. Wanneer de deur geopend wordt, komt er spanning op de veren te staan waardoor de veren worden aangetrokken. Het gevolg hiervan is dat de deur omhoog wordt getrokken.

Alle ROMASS veren worden op maat geproduceerd, precies volgens de specificaties voor de betreffende kantelpoort. Door geen standaard veren te hanteren garanderen we een perfecte uitbalancering en veiligheid voor elke garagepoort waarvan de veren worden vervangen door ROMASS.

Onze huidige productie biedt een keuze in draaddiktes van 4,5mm tot 11mm, veerdiameters van 51mm, 67mm, 95mm en 152mm. Verder kunnen de veren worden geproduceerd met een kabelschijf of uitgebogen worden op drie verschillende manieren, zodat deze ten allen tijden passen op elk type garagepoort van elk merk.

Waarom ROMASS?

De techniekers van ROMASS zijn specialisten in veren vervangen. ROMASS doet dit  voor alle types en merken garagepoorten.  Zo kunnen de techniekers de veren vervangen voor zowel kantelpoorten als sectionaalpoorten. Wanneer de veer van je garagepoort kapot is kunnen onze techniekers snel bij je zijn om de trekveren te vervangen. De techniekers zullen je garagepoort voorzien van een nieuwe veer en deze ook perfect afstellen op jouw garagepoort. Zo ondervindt jij zo min mogelijk hinder van de storing en kun je zo snel mogelijk weer gebruik maken van je garagepoort.

Online een afspraak maken voor het vervangen van veren van je kantelpoort? Volg dan de stappen op onze website.

Comments are closed.