Veilig buitensporten in het donker

PURMEREND – Skiwear4all lanceert de GoMotion Gear® 100 Series “Draagbare verlichting 2013”. De 2013 lijn is voorzien van twee nieuwe producten en een volledig opnieuw ontworpen LiteBelt100. De GoMotion producten zijn ideaal voor hardlopers, wandelaars, nordic-walkers, hikers, skaters en alle andere activiteiten die plaatsvinden bij weinig licht.

Het Reactor LightVest is onze compleet nieuwe running vest uitgevoerd in oranje met aan de voor- en achterzijde reflectie materiaal. Het heeft een kleine accessoire zak voor bijvoorbeeld sleutels of een mobiele telefoon en aan de achterzijde een rode knipper led. Door de bevestiging op de borsthoogte heeft het in combinatie met het ademende Hex Mesh materiaal een ongeëvenaard draag comfort. Het vest is voorzien van een 100 lumen Cree-LED met een totaal gewicht van slechts 400 gram (inclusief batterijen). Hiermee is het Reactor LightVest perfect voor lange afstand-, ultra- en estafettelopers.

De nieuwe Fusion BeltLight is waarschijnlijk ons meest minimalistische licht-riem ooit. Ook voorzien van de 100 lumen Cree-LED gemonteerd op een ¾ inch nylon reflectie band voor het ultieme gebruiksgemak. De rode knipper led is geïntegreerd aan de achterzijde  in de batterijenhouder. De Fusion BeltLight is ideaal voor de recreatieve wandelaar of hardloper.

De verlichting van GoMotion Gear zal uw zichtbaarheid en veiligheid in het donker en bij slecht weer vergroten. Het heldere licht van de compacte LED-lamp verlicht je weg en geeft een lichtbundel van circa 100 meter. Alle LED-lampen zijn waterbestendig (IPX3), werken op 3AA batterijen (inclusief) en voorzien van een batterij-bijna-op signaal. Het Reactor LightVest en Fusio beltLight zijn verkrijgbaar vanaf september 2012.

GoMotion Gear “draagbare verlichting” voor iedereen die zijn dag graag verlengt.

Skiwear4all biedt vooral, hoogwaardige en innovatieve kwaliteitsproducten aan op gebied van buitensport.
——————————————————————————————-Noot voor de redactie:
Skiwear4all is groothandel in innovatieve sport-materialen.
Voor meer informatie: Skiwear4all, Dhr. E. Tolboom, Fresiastraat 10, 1441 JD Purmerend
Telefoon: +31 (0)6 21885106, E-mail: info@skiwear4all.com, Internet: www.skiwear4all.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *