Vaccineren voor uw vakantie?

Bent u zich al aan het oriënteren voor de zomervakantie van volgend jaar? Dan is het belangrijk om in het achterhoofd te houden dat voor sommige bestemmingen wordt aangeraden om u te laten vaccineren of om malariapillen te slikken. Dit is natuurlijk allemaal afhankelijk van de duur en de bestemming die u kiest. Thuisvaccinaties is een organisatie die u goed kan adviseren over de vaccinaties.

Wat is precies Thuisvaccinatie?

Als u een bestemming kiest waarvoor u gevaccineerd dient te worden dan is het van belang dat u deze prikken tijdig haalt. In de praktijk blijkt vaak dat mensen het dreigen te vergeten of dat het meer tijd kost dan nodig. Thuisvaccinatie komt bij de mensen thuis en voorziet deze van een vaccinatie. U krijgt bezoek van een arts die u een deskundig advies kan geven over de benodigde vaccinatie.

Waarom vaccineren?

Vaccineren is van belang om beschermd te zijn tegen allerlei ziektes die heersen in niet-westerse landen. Om ervoor te zorgen dat uw lichaam zich hiertegen kan weren is het nodig om van te voren een vaccinatie te halen. Uw lichaam kan dan alvast de anti-stoffen gaan aanmaken. Benieuwd naar wat ze voor u kunnen betekenen? Bel en maak een afspraak voor vaccinaties Amsterdam.

Comments are closed.