Uw trauma op de juiste manier verwerken

Wanneer je een trauma hebt opgelopen kan dit leiden tot problemen in de energiehuishouding in zowel geestelijk als lichamelijk zijn. Wacht niet met het trauma verwerken en begin er meteen aan! Hoe eerder u af bent van uw trauma hoe eerder u weer een normaal leven kunt gaan leiden want wanneer u niks doet aan uw traumatische gebeurtenis(sen) kunt u last krijgen van veelvuldige herbelevingen, ontkenning en heeft u een verhoogde prikkelbaarheid daarnaast ervaart u hevige machteloosheid, angst en totale ontregeling van het bestaan. Wanneer u uw trauma goed verwerkt vindt u weer levenskracht en creativiteit terug in uw leven.

Juiste combinatie kosmische straling en aardstralen

De juiste verhouding tussen kosmische straling een aardstralen heb je nodig voor de gezondheid van de mens. Veel diverse activiteiten kunnen hier een negatief effect op hebben. En wanneer u geen juiste verhouding hebt kunt u last krijgen van lichamelijke en geestelijke energiehuishoudingsproblemen. Merkt u dat u last heeft van deze problemen? Neem dan een kijkje op onze site. Styriarte helpt u uit wanneer u last heeft van deze problemen.

Voor meer informatie over trauma verwerking van Styriarte kunt u een kijkje nemen op de website. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers.

 

Comments are closed.