Uw hulp bij cao onderwijs!

Het rommelt in het onderwijs. De bezuinigingen van Minister Jet Bussemaker van Onderwijs zorgen voor veel onrust bij leraren, ondersteunende werknemers en anderen die werken in deze sector werkzaam zijn en nu niet goed weten hoe hun toekomst eruit komt te zien. Wordt er bezuinigd? Zo ja, hoeveel dan? Waar dan? Wat betekent dit voor mij? Het plan om 50 miljoen euro te bezuinigen uit het regeerakkoord is eerder dit jaar van tafel gegaan, daarna is er gesproken over extra geld voor onderwijs, maar ook dit is niet zeker. Wat betekenen deze schommelende plannen voor diegenen die onze kinderen onderwijzen en de basis laten vormen van de kenniseconomie waar Nederland zo bekend om staat en waar ons land -letterlijk- munt uit moet gaan slaan.

De UNIEnfto

De UNIEnfto is een onafhankelijke belangenorganisatie voor een ieder die werkzaam is in het onderwijs, maar die voornamelijk bestaat uit leden die afkomstig zijn uit de beroepskolom en het voortgezet onderwijs. Daarnaast bestaat het ledenbestand uit personen die werkzaam zijn bij de kenniscentra beroepsonderwijs-bedrijfsleven. De UNIEnfto is een onafhankelijke belangenorganisatie die opkomt voor voor zowel de rechtspositie als de onderwijskundige belangen van haar leden.

Bent u benieuwd wat de UNIEnfto voor u en uw collega’s kan doen? Neem vandaag nog een kijkje op de website voor meer informatie over de CAO onderwijs!

 

Comments are closed.