Uw favoriete auto – een Mini One?

In wat voor auto rijdt u? Rijdt u in de auto van uw dromen of rijdt u in een auto die aansluit bij uw budget? Of vindt u een auto helemaal niet belangrijk en is het een vervoermiddel om van A naar B te komen? En als u het geld had, zou u dit bedrag er dan wel voor over hebben? Voor die nieuwe auto?

Veel jongens (maar vast ook meisjes) zijn al vroeg helemaal gek van auto’s en hebben een droomauto voor ogen waar ze later graag in willen rijden. Het is echter maar weinig mensen gegeven om deze droom ook waar te maken. Maar goed, een droomauto hoeft natuurlijk ook geen nieuwe auto te zijn. Wilt u een Mini One, dan is een tweedehands Mini One kopen toch ook een optie? Een waarom zou u per sé in een nieuwe Mercedes moeten rijden? Een occasion is toch ook prima?

En dromen kunnen natuurlijk ook bijgesteld worden. Misschien droomde u er vroeger van om met een zak vol geld bij de autodealer binnen te lopen en weg te rijden in de auto van uw dromen. Maar waarschijnlijk is deze zak vol geld nu wat minder gevuld dan in uw dromen en moet u dus ook uw wensen bijstellen. Dat houdt echter niet in dat u geen mooie auto kunt bemachtigen.

Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden. Misschien kunt u via uw werk een leaseauto krijgen en op die manier toch in een mooie auto rijden. Daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden: privé een auto leasen, tweedehands auto online kopen, een auto op afbetaling, een lening afsluiten voor een auto, de overwaarde van uw hypotheek benutten of uw droomauto voor een dagje huren bij een verhuurbedrijf. In dit laatste geval is uw droom dan maar van korte duur, maar dan heeft u in ieder geval in uw droomauto gereden.

Kortom, er zijn altijd wel manieren om aan uw droom en uw droomauto tegemoet te komen. En is dit tot nu toe niet gelukt, geef uw droom niet op. Dat is wel het allerlaatste wat u zou moeten doen. Het is belangrijk om altijd dromen en wensen te blijven houden.

Comments are closed.