Ultieme beveiliging voor je Android smartphone

Je android smartphone is niet meer weg te denken in ’t dagelijks leven. Je gebruikt ’t om in contact te blijven met je familie en vrienden, je gebruikt ’t om te kijken wat er op social media gebeurt en je maakt maakt foto’s ermee waar je ook naartoe mag gaan. Dat betekent ook dus dat je vaak gebruik maakt van gratis wifi dat hoogstwaarschijnlijk onveilig is. Maar om dat te voorkomen tref je de nodige handelingen, toch?

Bijna iedereen heeft een antivirus in hun smartphone geinstalleerd. Het beloofd je te waarschuwen als een website onveilig is en beschermt je tegen virussen. Maar tegenwoordig is dat alleen niet genoeg.

Elite Privacy geeft je de ultieme privacy die je verdient. Je hoeft niet bang te zijn dat berichten door een derde gelezen wordt of dat je gesprekken afgeluisterd gaan worden. Al je belangrijke documenten en notitie’s worden vergrendeld en kunnen veilig verstuurd worden. Ook is er een oplossing als je smartphone wordt gestolen. Als je niet wilt dat een vreemde achter je persoonlijke informatie komt, kun je alle data dat op je smartphone is verwijderen. Ja, dus ook als ’t op een afstand is. Daarnaast heeft Elite Privacy nog meer te bieden, maar je kan daarvoor naar hun website gaan.

Elite Privacy gebruikt Ciphr om dit alles te kunnen doen en dat is de meest veelzijdige ECC en PGP beveiligingsoplossing die je maar kunt wensen. Heb je ook Samsung KNOX op je smartphone? Dat komt goed uit, want KNOX gaat dan goed samenwerken met de Android PGP die bij komt kijken. Neem vandaag nog de stap om te komen tot de ultieme beveiliging.

Comments are closed.