Uiteten met mijn vriendin

Samen met mijn vriendin ben ik afgelopen weekend uiteten geweest. Mijn vriendin en ik gaan elke zondag samen uiteten, gezien het feit dat wij beiden allebei fulltime werken, en wij op deze manier altijd toch iets leuks doen samen. Vorige week was Eerbeek aan de beurt, en hebben wij een leuk restaurant opgezocht. Al snel kwamen wij terecht bij restaurant Eerbeek. Dit is een restaurant waar wij zeker vaker gaan komen.

Mijn vriendin en ik hebben al enorm veel restaurants gehad, en wij zijn wel wat kwaliteit gewend. Echter was in dit restaurant alles zo goed op smaak, en wisten wij niet wat wij hier aan het eten waren. Het leek alsof we beland waren in de hemel, gezien het feit dat het eten gewoon zo enorm goed was. Mijn vriendin en ik gaan zelfs dit weekend weer naar Eerbeek, om nog eens het restaurant te bezoeken. Wij zijn juist voor verandering, maar gezien het feit dat het eten gewoonweg zo goed was, heeft dit ons doen besluiten om gewoon 2 weken achter elkaar het restaurant te gaan bezoeken.

Neem eens een kijkje op de website van restaurant Eerbeek, en laat je verassen door het menu dat zij te bieden hebben. Bovendien staat de restaurant ook bekend onder de naam restaurant Loenen.

Comments are closed.