Tumble and Dry

Tumble & Dry

Tumble and Dry

Tumble and Dry, ooit van gehoord? Het kinderkleding merk Tumble and Dry is hard op weg internationaal groot te worden. In Nederland is het al erg populair, maar sinds een poosje verkoopt het merk ook aan landen als Duitsland, Japan, Oost-Europa, België en meer. Wat maakt dit merk zo speciaal? Laten we een kijkje nemen in de Tumble and Dry keuken.

Tumble and Dry groei

Tumble and Dry is niet in een klap beroemd geworden. De oprichting van dit kinderkleding merk begon in 2007. De groei ging gestaag. Logisch ook, want een beginnend merk heeft tijd nodig om bekend te worden. Maar al snel kwam er een kern van enthousiaste ouders. Enthousiast, want dit merk had veel te bieden. Naast kekke kleding voor de kids namelijk ook een kwalitatieve component. Je kunt het Tumble and Dry ‘en, maar de kleding blijft gewoon mooi. Dat behoort ook tot de filosofie van dit bedrijf.

Jongens en meisjes Tumble and Dry

De collectie werd al gauw uitgebreid. Er kwamen meer kleuren bij, printjes, stoffen en ook verschillende soorten items. Ook belangrijk om te noemen zijn de verschillende lijnen binnen dit merk.

Zo kennen we nu:

  • Boys Hi (116-176cm) = jongenskleding
  • Girls Hi (116-176cm) = meisjeskleding
  • Boys Mid (92-140cm) = jongenskleding, kleinere maat
  • Girls Mid (92-140cm) = meisjeskleding, kleinere maat

Al deze verschillende lijnen binnen Tumble and Dry zorgen ervoor dat het geheel een verrassende collectie is. In z’n totaliteit gaat het dan ook om een frisse uitstraling, energievol en hier en daar met grappige en geestige prints en kleuren. Een echt kinderkleding merk dat vrolijkheid uitstraalt. Net als onze kinderen zelf!

Tumble and Dry 5 jaar

Ondertussen bestaat Tumble and Dry dus al 5 jaar. Dat is best lang en dat mag niet ongehoord blijven. Want naast het produceren van mooie kleding voor kinderen, zet Tumble and Dry zich ook in voor het goede doel. Op een speciale manier helpt Tumble and Dry meisjes die in de prostitutie zijn beland. Het merk lanceert een speciale, limited edition, kleuren denim om zodoende de Free a Girl Foundation te steunen. Voor elke kleuren denim wordt € 5 gedoneerd aan dit fonds.
De coloured denims zijn vanaf eind augustus verkrijgbaar in vier verschillende kleuren in de maten 92-176. Tumble and Dry hoopt hiermee zo veel mogelijk meiden te redden die gedwongen in de prostitutie zijn beland. Meer over Free a Girl kun je lezen op freeagril.org.

Dit artikel is niet geschreven door het merk Tumble and Dry. De informatie is deels afkomstig van de officiële website van Tumble and Dry.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *