Tuinmeubelen voor mijn balkon

Sinds kort heb ik een appartementje gehuurd met een leuk balkon. Ik hou van buiten zitten en ben dan ook veel op mijn balkon te vinden. Er stonden altijd plastic stoelen en een tafel,  maar deze vond ik niet meer mooi en ik wist bijna wel zeker dat er ook mooie tuinmeubelen voor op een balkon te verkrijgen moesten zijn. Ik denk dat er meer mensen zijn die niet weten welke tuinmeubelen geschikt zijn voor op hun balkon of niet weten waar ze deze kunnen aanschaffen. Daarom wil ik graag mijn ervaring met jullie delen.

Balkonmeubelen
Lang niet alle tuinmeubelen zijn geschikt om op het balkon te plaatsen. Vaak is er namelijk niet veel ruimte om een groot tuinset neer te zetten. Je bent dus al snel vrij beperkt in je keuze. Ikzelf ben fan van houten tuinmeubelen en ben dan dus ook op zoek gegaan naar leuke, houten tuinmeubelen voor op mijn balkon. Ik heb een beetje op internet gezocht naar ideeën en inspiratie en kwam al snel een bistro setje tegen. Een bistro setje is echt ideaal voor op het balkon. Want wanneer je de meubels niet gebruikt kun je ze eenvoudig inklappen en staan ze niet meer in de weg. Wat ik zelf ook erg prettig vind aan opklapbare tafels en stoelen, is dat je ook niet altijd alles hoeft neer te zetten. Wanneer ik even alleen op het balkon wil zitten, pak ik één stoel en hou ik lekker veel ruimte over. Normaal gesproken vind ik een tafel met één stoel een beetje zielig staan, maar wanneer je een bistro setje hebt staat het ook nog eens heel leuk. Ongeacht hoeveel stoelen er om de tafel staan.

Kijk vooral op het internet voor inspiratie. Ik heb dit ook gedaan en ben uiteindelijk bij Kees Smit Tuinmeubelen uitgekomen. Kees Smit had namelijk de perfecte houten inklaptafel, precies zoals ik die in mijn gedachten had. Uiteraard is het afhankelijk van je smaak en ruimte, maar een kijkje op de website is zeker de moeite waard. Al is het maar voor de inspiratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *