Tips en ideeën kerstpakketten 2013

Over een paar maanden is het kerst en de issues rondom de kerstpakketten voor 2013 zijn alweer begonnen. Dit lijkt misschien vroeg, maar er gaat erg veel tijd zitten in de voorbereiding en de uitvoering van de kerstpakketten. Het is altijd een erg leuke verrassing voor de personeelsleden om een kerstpakket te krijgen. Het is belangrijk dat het kerstpakket origineel en persoonlijk is voor extra gemotiveerde medewerkers.

Het samenstellen van kerstpakketten 2013

Over het algemeen bestaat een bedrijf uit medewerkers uit verschillende leeftijdsgroepen die allen zo hun eigen interesses hebben. Het samenstellen van een kerstpakket wordt hierdoor al snel bemoeilijkt. Hoe groter het bedrijf is, hoe lastiger het wordt. Een groot bedrijf heeft immers meer medewerkers dan een klein bedrijf. Rekening houden met iedereen is erg lastig en vaak denken mensen dat dit dan ook onmogelijk is. Wanneer je wilt dat de medewerkers echt tevreden zijn over het kerstpakket is het erg belangrijk dat de kerstpakketten 2013 origineel zijn. Dit is dan ook de trend welke we terug zullen zien voor de kerstpakketten in 2013. Een kerstpakket samenstellen kan op erg veel verschillende manieren. Zo kan je ervoor kiezen om offline de kerstpakketten samen te stellen, maar dit kan ook online. Het aantal aanbieders van kerstpakketten online is de laatste jaren explosief gestegen waardoor de online markt steeds geschikter is om de kerstpakketten te bestellen. Online kerstpakketten uitzoeken kan ook zorgen voor veel ideeën en inspiratie.

Ideeën voor een kerstpakket

Het wordt steeds populairder om het personeel zelf het kerstpakket samen te laten stellen. Dit kan al heel eenvoudig. Via verschillende websites kan je dit al aanvragen. Het personeel krijgt hierbij een cadeaucheque waarop een aantal punten staan. Deze punten kan het personeel vervolgens inwisselen tegen producten in een online shop. Het assortiment producten is altijd erg breed en onder andere vindt je hier elektronica, boeken, belevenissen, verzorging, wijnen, speelgoed etc. in terug. Op deze manier kan je elk personeelslid tevreden houden, aangezien diegene zelf de producten voor het kerstpakket heeft samengesteld. Ook is het voor de personeelsleden erg leuk om te zien wat collega’s hebben besteld en de kerstpakketten zullen dan ook vaak het gespreksonderwerp van de dag zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *