Theeset voor iemand met een hart van goud.

Onlangs hebben we deze speciale theeset toegevoegd aan ons assortiment. Deze 1 persoons theeset is gemaakt van keramiek en heeft een mooie beschildering. De theepot past in het theekopje waardoor er ruimte wordt bespaard in het keukenkastje.

Deze theeset is van het zeer trendy merk Bradani Gift uit Italie. De artikelen van Brandani Gift zijn ontworpen om een persoonlijke noot aan de inrichting van een huis toe te voegen. We hebben vele artikelen van dit leuke, trendy merk in ons assortiment. Met deze theeset is dat zeker gelukt. Op de kop en pot staan een aantal harten geschilderd met goud omrandt. Deze set is niet alleen leuk om cadeau te geven, maar is tevens een mooie symbolische boodschap. Je vindt dat de ontvanger een hart van goud heeft of wil iemand een hart onder de riem steken. Kortom een mooi, origineel, persoonlijk, trendy en smaakvol kado.

Kom eens een kijkje nemen op www.HierUwKado.nl voor meer leuke kado-suggesties tegen een betaalbare prijs. Het concept van deze online kadoshop is, dat je hier terecht kan voor jong en oud. Of je nou op zoek bent naar een kado voor je moeder, zoon of buurvrouw, dat is allemaal te vinden op www.HierUwKado.nl. We vullen ons assortiment regelmatig aan, zodat het leuk blijft om terug te komen. Ben je op zoek naar een specifiek kado en staat deze niet op de site, mail ons dan op info@hieruwkado.nl en wij gaan aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *