Theebloemen, uniek in Nederland bij de Theebloemen Shop.

Na koffie is thee de meeste gedronken drank in Nederland. Er wordt gemiddeld 2,5 kop thee per dag per persoon gedronken. Per hoofd van de bevolking is dat ongeveer 100 liter thee per jaar. Maar liefst 79% hiervan wordt thuis gedronken. Je zou zeggen dat dan alle theevarianten al bekend zouden zijn, maar dat is nog niet het geval. Want in diverse andere landen in Europa is de Theebloem al wel bekend, maar in Nederland heeft hij zijn intrede nog niet gedaan. Maar daar gaat www.Theebloemen-shop.nl verandering inbrengen. Hier hebben we een ruim assortiment aan Theebloemen. De Theebloemen zijn al per stuk verkrijgbaar en wij berekenen geen verzendkosten.

De Theebloem is een bundeltje met gedroogde groene theebladeren. De knop is samengebonden met een katoenen draadje en hij ontvouwt zich tot een prachtige bloem wanneer hij met heet water in aanraking komt. De theebladeren vermengen zich met het hete water tot een heerlijke thee en er verschijnt een prachtige bloem. Aan onze theebloemen zijn geen smaak of geurstoffen toegevoegd, dus 100% origineel. In de luxe cadeauverpakking zitten 12 theebloemen, maar deze zijn afzonderlijk verpakt zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft en de thee blijft langer vers. De theebloem is erg leuk om cadeau te geven, maar ook erg leuk om te serveren tijdens een High Tea, hier zal je zeker de show mee stelen.

Hoe bereidt je een goede en lekkere thee(bloem)? Giet 500 ml kokend heet water in de theepot. Laat het water iets afkoelen, want als je de theebloem er meteen in doet kan de thee bitter gaan smaken. Leg de bloem in het water en na een tijdje zal de knop zich ontvouwen tot een prachtige bloem. Na 6 tot 8 minuten is de thee gereed om genuttigd te worden.

Kortom een unieke manier om thee te maken en te drinken. Dit unieke concept kan in diverse settings worden gebruikt, zoals we al eerder noemde een High Tea. Maar wat ook een leuk idee is, is om de bloem tot bloei te laten komen, waar uw gasten bij zijn. Bijvoorbeeld na een heerlijk uitgebreidt diner, nog even natafelen. Je zet een theepot van glas in het midden van de tafel en legt een theebloem in het hete water. Zo kunnen de gasten meegenieten van de tot standkoming van een heerlijke natuurlijk thee, maar ook de bloem te zien opbloeien. De beschrijving van de bereiding staat ook duidelijk op de luxe cadeauverpakking beschreven. En mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd bij ons terecht op de Theebloemen Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *