Theebloemen mix-verpakkingen voor wie niet kan kiezen.

De theebloem vindt zijn oorsprong in de oostelijke provincies van China, daar worden de theebloemen tot op de dag van vandaag nog met de hand gemaakt. Vanuit deze provincie exporteert China al ruim 30 jaar aan Europa en Amerika, maar het blijft opvallend dat Nederland nauwelijks bekend is met het product. In Engeland wordt de “Blooming Tea” al jaren geserveerd op hun High Tea’s.

De Theebloem is een bundeltje met gedroogde groene theebladeren. De knop is samengebonden met een katoenen draadje en hij ontvouwt zich tot een prachtige bloem wanneer hij met heet water in aanraking komt. De theebladeren vermengen zich met het hete water tot een heerlijke thee en er verschijnt een prachtige bloem.

In onze shop hebben we een ruime keuze aan Theebloemen, maar in dit artikel willen we de mix-verpakking eruit lichten. In deze verpakking zitten verschillende smaken, maar allemaal apart verpakt. Hiermee kunnen we de versheid waarborgen. De verpakkingen zijn er in verschillende formaten en al onze bestellingen verzenden wij gratis. Kom eens een kijkje nemen in de Theebloemen Shop, omdat Theebloemen van theedrinken een echt feestje maken. Ze zijn zeer geschikt om cadeau te geven of om te serveren tijdens een high tea, maar ook heerlijk om jezelf te verwennen. In de webshop hebben we een ruime keuze aan Theebloemen, zodat er voor elk wat wils is. Maar mocht je op zoek zijn naar iets specifieks en kan je deze niet vinden, mail ons op theebloemen-shop@hieruwkado.nl en wij gaan direct voor u aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *