Theebloemen, een smaakvol en origineel cadeau.

De theebloem vindt zijn oorsprong in de oostelijke provincies van China, daar worden de theebloemen tot op de dag van vandaag nog met de hand gemaakt. Vanuit deze provincie exporteert China al ruim 30 jaar aan Europa en Amerika, maar het blijft opvallend dat Nederland nauwelijks bekend is met het product. In Engeland wordt de “Blooming Tea” al jaren geserveerd op hun High Tea’s.

Op www.theebloemen-shop.nl hebben we een ruime keuze aan Theebloemen, verschillende smaken, verpakkingen en merken. Ook de cadeau-sets hebben een prominente plaats in de shop, de set bestaat uit een glazen theepot en verpakking Theebloemen. Zo kunt u direct aan de slag.

Wat is een Theebloem precies? De Theebloem is een bundeltje met gedroogde groene theebladeren. De knop is samengebonden met een katoenen draadje en hij ontvouwt zich tot een prachtige bloem wanneer hij met heet water in aanraking komt. De theebladeren vermengen zich met het hete water tot een heerlijke thee en er verschijnt een prachtige bloem. Bij de verpakking is een beschrijving toegevoegd voor de bereiding van deze kleine kunstwerkjes.

Zoals wij altijd zeggen: Theebloemen maken theedrinken tot een feestje. Ze zijn perfect geschikt om te serveren op een High Tea, om als cadeau te geven of om er zelf lekker van te genieten.
Met een Theebloem als relatiegeschenk heb je een origineel, natuurlijk en smaakvol geschenk in handen.

Kom eens een kijkje nemen in de Theebloemen Shop. Wij verzenden al onze bestellingen gratis.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *