Test je kennis met de Overlijdensrisico Quiz

Nadenken over het onderwerp overlijden is niet altijd prettig. Maar het is zeker nuttig om de zakelijke kant van dit onderwerp op tijd te bekijken. GoedGenoeg biedt je de kans om je kennis te testen over een overlijdensrisico.

Met de Overlijdensrisico Quiz van GoedGenoeg kun je jouw kennis testen over een overlijdensrisico. In deze quiz worden over actuele thema’s vragen gesteld omtrent de zakelijke risico’s van een overlijden.

De Overlijdensrisico Quiz
De Overlijdensrisico Quiz is op Overlijdensrisico-verzekering.nu te vinden. In deze quiz komen topics zoals levensverwachting, (overheids)verzekeringen en erfenissen aan bod. De quiz biedt de mogelijkheid om een idee te krijgen over jouw huidige kennis over het overlijdensrisico. Hierbij kun je denken aan zaken zoals de actuele regelgeving rondom de Algemene nabestaandenwet (Anw) of erfenissen die betrekking hebben op een overlijdensrisico verzekering.

De Overlijdensrisico Quiz duurt ongeveer 5 minuten en u kunt als deelnemer ook wat leuks winnen. Er wordt een Lekker-Leven-dinner-cheque ter waarde van 100 euro verloot onder de deelnemers van de quiz. Ook worden de resultaten van deze quiz  verwerkt en deze bevindingen zullen binnenkort te lezen op Overlijdensrisico verzekering. nu.

Een overlijdensrisicoverzekering
Een overlijdensrisicoverzekering is een belangrijke verzekering, niet alleen voor particulieren maar ook voor de zelfstandige ondernemer. Deze verzekering is bedoeld om de mensen die achterblijven financieel te ondersteunen. Hiermee kunnen nabestaanden zorg dragen voor zaken zoals de hypotheekschuld of voor het uitkopen van de nabestaande(n) van de overleden ondernemer.

Op Overlijdensrisico Verzekering .nu kunt u terecht voor onder andere informatieve achtergronden en antwoorden op de meest gestelde vragen. Ook kunt u de premie van  overlijdensrisicoverzekering te berekenen op de website.

Overlijdensrisico Verzekering .nu is een initiatief van verzekeraar GoedGenoeg. GoedGenoeg biedt betaalbare en eenvoudige verzekeringen voor ondernemers. Deze verzekeringen worden in samenwerking met ZZP’ers ontwikkeld wat naast het leveren van nieuwe producten ook een andere vorm van (beperkte) dienstverlening biedt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *