Terroriserende paparazzi dwingt Hally Berry te verhuizen

Actrice Halle Berry is de paparazzi helemaal beu. Vandaag zal ze de rechter overtuigen dat het beter is voor zichzelf en haar vierjarige dochtertje Nahla naar Parijs te verhuizen. Ze zegt compleet geterroriseerd te worden door fotografen. De vader van het dochtertje, de Canadees Gabriel Aubry, is het er niet mee eens en verzet zich tegen de verhuisplannen. Bond-girl Hale zal proberen aan te tonen dat het voor zichzelf en haar dochter gevaarlijk is in de Verenigde Staten te blijven, gezien de paparazzi haar geen moment met rust laten.

Haar advocaat, Stephen Kolodny, is de voorbije weken op jacht gegaan naar foto- en beeldmateriaal dat aantoont dat Halle en Nahla ‘geterroriseerd’ worden door agressieve fotografen. Zo wil hij de rechter een video tonen waarbij Halle hulp van de politie moest inroepen zodat zij en haar dochter een restaurant konden verlaten. Waar het verhuisbedrijf de spullen van Halle Berry naar toe mag brengen is nog onbekend.

Verhuizers staan klaar om in actie te komen

Berry heeft ook paparazzo Andrew Deetz gedagvaard, de man die van Berry de volle lading kreeg toen hij aan de schoolpoort foto’s nam van haar dochter. Volgens TMZ zal Deetz verklaren dat het ‘agressieve gedrag’ bij zijn baan hoort. Sinds twee jaar is Berry samen met de Fransman Olivier Martinez, de voormalige vriend van Kylie Minogue. Aan het begin van dit jaar zijn ze verloofd. Hij verklaart volledig achter de woorden van zijn vriendin te staan. De verhuizers kunnen waarschijnlijk op korte termijn de spullen van Halle Barry en manlief overbrengen naar een rustiger oord.

Comments are closed.