Tegelzetter heeft last van ‘klusjesman’

Ambachtsberoepen zijn beroepen die alleen door echte vakmannen uitgevoerd kunnen worden. Hierbij valt te denken aan schoenmakers, kledingmakers, dakdekkers en ook tegelzetters. Het beroep tegelzetter is voortgekomen uit een ander ambachtsberoep, namelijk metselaar. Een tegelzetter kan op prachtige wijze vloeren en muren betegelen.

Vakkundige tegelzetter is geld waard

De laatste tijd komt er de trend dat ‘klusjesbedrijven’ veel ambachtswerken erbij doen en zodoende als ‘full-service’ bedrijf in de markt staan. Wie verstandig en logisch nadenkt komt al snel tot de conclusie dat dit onmogelijk is. Een vakkundige tegelzetter weet waar de problemen liggen bij bijvoorbeeld het betegelen van een prachtige nieuwe badkamer. Maar belangrijker nog is dat deze tegelzetter een perfecte oplossing heeft waar u jaren mee vooruit kunt. Wanneer u kiest voor een ‘allround klusjesman’ kunt u verwachten dat na 1,5 jaar of eerder de eerste gebreken tevoorschijn zullen komen en alsnog de badkamer door een specialist nagekeken moet worden.

Goedkoop is duurkoop

Wees daarom verstandig met het bepalen van de keuze wie voor u de betegeling uit gaat voeren. U wilt toch niet extra kosten maken voor wat al een grote investering is?

Waar vind ik dan een goede tegelzetter?

Gelukkig is er anno 2012 heel veel informatie te vinden op het internet. De onafhankelijk website Tegelzetter Expres stelt de consument in staat om meerdere offertes te vergelijken van verschillende tegelzetter aanbieders. Zo kunt u zelf goed, in alle rust, bepalen welke partij het beste bij u past. Tevens kunt u gratis advies inwinnen.

Aarzel daarom niet langer om even de website te bezoeken voordat u een keuze maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *