Theebloemen en Chai Tea Latte cadeaus

Bent u op zoek naar een origineel cadeau. Tea Specials verkoopt Theebloemen, Chai Tea Latte en biologische Tea Mondiano. Deze producten zijn los te bestellen, maar ook verkrijgbaar in leuke cadeauverpakkingen.

Ons nieuwste product is de Smul Giftbag, deze is gevuld met 2 Theebloemen, 4 sticks Chai Tea Latte (2 smaken), 10 theezakjes Tea Mondiano, 3 Bonbons ( Amaretto/Koffie/Advocaat) en 4 soft Noga (pinda’s en vruchten).

De Smul Giftbag is in diverse kleuren verkrijgbaar. Bij bestelling van de Smul Giftbag worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Smul Giftbag

Theebloemen zijn bolletjes van theeblaadjes met eetbare bloemen. Als u de theebloem in gekookt water laat vallen, bloeit de theebloem in een paar minuten tot een prachtig bloem in uw theepot.

Chai Tea Latte is een theedrank die met melk en specerijen wordt gemaakt. De meeste mensen kennen het van Starbucks. Het originele recept voor de drank komt uit India, waar het Chai Masala genoemd gewordt en het een lange en kleurrijke geschiedenis heeft. Chai Tea Latte is een heerlijke combinatie van vanille, honing, kaneel en gember en rustgevende specerijen met een Darjeeling theebasis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *