Taleninstituut Regina Coeli

Regina Coeli zorgt ervoor dat u snel en effectief een vreemde taal leert spreken. De taaltrainers leren u de taalvaardigheden, woordenschat en grammatica die u nodig heeft in uw praktijksituatie, zodat u direct kunt communiceren in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Portugees of Spaans. Ook mensen die Nederlands als vreemde taal leren, kiezen graag voor het taleninstituut. Wat uw doelen ook zijn, wij zorgen er samen met u voor dat u ze behaalt! De Regina Coeli methode bestaat uit zes stappen die er voor zorgen dat u op de juiste manier en niveau de taal leert.

Volledig op maat

Op basis van uw leerdoelen, wensen en mogelijkheden stellen we een persoonlijke taaltraining voor u samen. Bij ons draait alles om u en het behalen van uw leerdoelen. Als het wenselijk is, kunnen we zelfs tijdens uw cursus het programma bijstellen. Geen enkele cursist volgt exact hetzelfde programma als u!

Met plezier een taal leren

We bouwen het trainingsprogramma zo op dat u aan het eind van iedere les en aan het eind van iedere dag resultaten hebt geboekt. De volgende lesdag gaat u verder met alles wat u de dag daarvoor geleerd hebt. Door al die succesmomenten, wordt een taal leren een heel positieve ervaring.

Individuele begeleiding

De meeste cursisten kiezen voor een individuele cursus, omdat dat het meest effectief is als u uw taalvaardigheden op een hoger niveau wilt brengen. Maar ook tijdens een groepsles, masterclass of bedrijfstraining, krijgt u individuele aandacht. Wilt u heel specifieke ondersteuning bij het leren of toepassen van een vreemde taal, dan kunt u ook kiezen voor taalcoaching.

Uitgekiende mix van lessen

Resultaat in korte tijd boekt u alleen als u actief bezig bent met de taal en zich goed kunt blijven concentreren. Om die reden bieden we u een mix aan van activiteiten tijdens uw taalcursus:
• privélessen van verschillende taaltrainers met ieder een eigen aanpak,
• multimediaoefeningen,
• groepsactiviteiten,
• uitdagende zelfstudieopdrachten
• lunches en diners in uw doeltaal.

Hoogopgeleide native speakers als taaltrainers

Als u in een zakelijke context wilt leren communiceren, dan is het voeren van een conversatie met een gesprekspartner die u ook in de praktijk kunt tegenkomen, een van de meest waardevolle oefeningen. Dat kan met taaltrainers. Zij zijn niet alleen native speaker in de taal waarin ze u lesgeven, maar ook zeer ervaren en hoogopgeleid.

Een inspirerende locatie die het leerproces ondersteunt

Een van onze succesfactoren is dat u zich in het taalinstituut volledig kunt concentreren op het leren een vreemde taal. Er is weinig afleiding, u kunt uw dagelijkse werkzaamheden even loslaten en wordt volledig verzorgd tijdens uw verblijf. De locatie van Regina Coeli straalt rust uit en daar plukt u de vruchten van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *