Stickers drukken voor uw bedrijf

Wilt u voor uw bedrijf stickers laten drukken? Bij Sticker.nl is dat geen enkel probleem. Zij hebben een groot scala aan mogelijkheden, u kunt zelf uw stickers online ontwerpen en bestellen. Stickers hebben een multifunctionele functie. Vooral in uw bedrijf kan dit zeker handig zijn

Soorten stickers.

Als u een winkel hebt kunt u buiten al stickers op de vloer plakken om bezoekers te attenderen op uw zaak. Tevens zijn deze stickers ook ideaal voor in uw winkel. Het kan de bezoeker de juiste weg wijzen in de winkel. Vloerstickers kunnen ook ingezet worden als promotiemateriaal. Keuringsstickers zijn functioneel in het bedrijfsleven. Deze kunnen ingezet worden wanneer u uw personeel of opdrachtgevers wilt laten zien hoe veilig uw machines zijn bijvoorbeeld. Pictogram stickers kunnen gevaar of waarschuwingen aangeven. Wanneer u producten verkoopt waarbij het gevaarlijk is als daar open vuur bij komt, kunt u een sticker op uw deur plakken die duidelijk maakt dat open vuur verboden is. Naast waarschuwende stickers zijn er ook informatieve pictogramstickers, zoals een aanduiding voor rolstoelen en dergelijke. Voor zowel productiebedrijven als winkels kunnen pictogramstickers van toepassing zijn. Stickers met een barcode of QR code kunnen mensen triggeren om iets te doen. Als bedrijf kun je bijvoorbeeld stickers met een QR code op de producten plakken. De klant kan deze code scannen en bijvoorbeeld aanvullende informatie te zien krijgen.

Stickers op maat

Wanneer u stickers bij Sticker.nl besteld is het mogelijk om de stickers naar eigen wens te laten drukken. Zo kunt u er voor kiezen om bepaalde standaardvormen te hanteren, maar vrije vormen zijn ook heel goed mogelijk. Tevens is er ook heel veel mogelijk wat betreft kleuren. Wanneer u specifieke wensen hebt kunt u dit bij de medewerkers terecht. Zij gaan dan kijken of ze samen met u wat kunnen realiseren. In overleg is vaak heel veel mogelijk. De reacties die mensen geven over Sticker.nl zijn over het algemeen heel positief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *