Stagehuis opent nieuw kantoorpand te Breda

Op vrijdag 6 juli a.s. zal Stagehuis haar nieuwe kantoorpand aan de Korte Huifakkerstraat 4A te Breda openen.

Na een periode van 2,5 jaar aan de Nieuwstraat te Breda was het voor Stagehuis tijd om te verhuizen naar een nieuwe locatie.

“De afgelopen jaren zijn we ons kantoor in de Bredase binnenstad ontgroeid en waren daarom op zoek naar een grotere locatie. Deze hebben wij gevonden op bedrijventerrein de Steenakker te Breda”, aldus de heer Hendrikx, één van de eigenaren van Stagehuis.

Stagehuis, specialist in stages en afstudeeropdrachten in het buitenland heeft haar portfolio aan bestemmingen de afgelopen jaren flink uitgebreid. Inmiddels helpen zij studenten bij het vinden van een geschikte stage of afstudeeropdracht in Australië, Nieuw-Zeeland, Canada, China en Malta.

Deze groei van bestemmingen heeft de laatste jaren ook tot een groei van de organisatie geleid waardoor zij moesten verhuizen naar een grotere locatie.

Natuurlijk wilt het team van Stagehuis met trots deze nieuwe locatie aan u tonen. Daarom bent u van harte welkom tijdens de officiële opening op vrijdag 6 juli a.s. tussen 15:00 en 20:00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *