Sorteren met machine van DT Dijkstra

Bent u werkzaam op een boerderij? Werkt u ook met sorteermachines? Dan weet u wel het een en ander van sorteermachines af. DT Dijkstra is een bedrijf wat diverse soorten sorteermachines ontwikkeld en produceert. Of u nu aardappelen, groenten of andere gewassen wilt sorteren. Bij DT Dijkstra kunt u hiervoor terecht. Zij kunnen u adviseren welke machine u het beste kunt gebruiken. Lees hier meer over de sorteermachines.

Wat doet DT Dijkstra?

Dit is een bedrijf dat diverse sorteermachines ontwikkeld. Ze hebben al ruim 100 jaar ervaring, en deze ervaring steken ze in het ontwikkelen van de mooiste een nieuwste machines. Hierbij gaan nauwkeurigheid samen met capaciteit. U kunt de machines voor diverse doeleinden gebruiken waaronder het sorteren van aardappelen, bieten en nog veel meer!

Neem contact hierover op!

De passie van DT Dijkstra is om iedere klant een passende oplossing te bieden. Dus afhankelijk van uw vraag en uw specificaties wordt u geadviseerd over de juiste machine. Hiervoor kunt u vrijblijvend een afspraak maken met DT Dijkstra. In dit vrijblijvende gesprek worden de mogelijkheden besproken en krijgt u een persoonlijk advies van een professional. Via de website kunt u eenvoudig contact opnemen, of u vult het contactformulier in van DT Dijkstra.

Comments are closed.