Soozy.nl – Het antwoord voor de ambitieuze vrouw!

Fashion en function. Twee termen die tot voor kort slecht samen gingen in combinatie met een laptoptas. Voor Susanne Dekker en Ilse Klaassen was dit het sein op zoek te gaan naar wat anders, wat nieuws, naar Soozy. Niet langer naar de universiteit of naar het werk met een tas die afbreuk doet aan je outfit, je vrouwelijkheid. Met een laptoptas of laptop sleeve van Soozy kan de ambitieuze vrouw voortaan elegant over straat.

De jonge onderneemsters ontdekten dat het aanbod voor tassen die je laptop beschermen, maar waar je toch stoer mee voor de dag kan komen, schaars was. Ze begonnen hun eigen webshop, Soozy.nl, en laten in China hun eigen handgemaakte, leren tassen produceren, SZY by Soozy. Naast deze stoere kerels, de tassen dragen mannennamen, geeft Soozy ook de ruimte aan creatieve merken en disigners die een duidelijke identiteit hebben en de waarden ‘ambitie’ en ‘mobiliteit’ onderstrepen. Zo bestaat het aanbod nu niet alleen uit laptoptassen, maar ook laptopsleeves, ipad sleeves en vintage leren portmonnees en notitieboekjes.

leren handgemaakte laptoptassen

Stijlvolle en functionele laptoptassen voor de ambitieuze vrouw!

Soozy.nl richt zich op vrouwen tussen de 18 en 45 jaar met zowel een druk werk als sociaal leven. Vrouwen die modebewust zijn en oog hebben voor kwaliteit. Dezelfde durf en passie die beide oprichters kenmerkt, vind je terug in de producten die zij aanbieden. Susanne Dekker en Ilse Klaassen, jong en ambitieus. Altijd op zoek naar uitdaging, naar verbetering, naar het nog aantrekkelijker maken van hun collectie. Soozy heeft hun harten veroverd, nu is het tijd voor de rest van Nederland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Susanne Dekker of Ilse Klaassen

susanne@soozy.nl +31 653218719
ilse@soozy.nl +31610517356

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *