Snelle roldeuren reparatie bij ROMASS Business

Snelle en professionele roldeuren reparatie bij ROMASS Business

Het is vervelend wanneer uw roldeuren niet meer functioneren. Dit kan betekenen dat u uw bedrijfsprocessen niet meer kan uitvoeren wat vervelende gevolgen kan hebben. Om ervoor te zorgen dat u weer snel optimaal gebruik kan maken van uw roldeuren is er een snelle reparatie nodig.

Roldeuren reparatie

Bij ROMASS Business hebben we gespecialiseerde monteurs die uw roldeuren snel en professioneel kunnen repareren. U bent dus bij ROMASS Business aan het juiste adres voor een snelle roldeuren reparatie. Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van alle types en merken roldeuren, industriedeuren en docksystemen. Wij begrijpen dat een storing van een deur vervelende gevolgen kan hebben voor uw bedrijfsproces. Daarom staan wij 24/7 voor u klaar en zijn wij 365 dagen per jaar beschikbaar om u te helpen. De monteurs beschikken over een VCA certificaat waardoor u verzekerd bent dat er een veilige werkomgeving wordt gecreëerd.

Wettelijke keuring en preventief onderhoud

Om de veiligheid van uw personeel en goederen te waarbogen is het wettelijk verplicht om uw roldeuren jaarlijks te laten keuren en onderhouden door een erkend bedrijf. De Europese en arbo wetgeving heeft de NEN-EN 14341+A2 norm ingesteld, waaraan een industriedeur moet voldoen. Tijdens een keuring wordt door een VCA gecertificeerde technieker de deur gekeurd op de eisen volgens de NEN- norm. Om ervoor te zorgen dat uw deur in topconditie blijft en voldoet aan de vastgestelde normen, heeft ROMASS Business een servicecontract voor bedrijven. Wanneer u een servicecontract afsluit, keuren wij uw deuren jaarlijks en onderhouden wij de deuren. Door het jaarlijks onderhouden van uw deuren blijft uw roldeur in topconditie en wordt de kans op een eventuele storing of schade verkleint.

Online roldeur reparatie aanmelden

Wanneer uw roldeur kapot is en u snel een monteur wilt inschakelen voor een reparatie, kunt u bij ROMASS Business snel online uw afspraak aanvragen. door de verschillende stappen in het formulier te volgen dient u een aanvraag in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op, om de definitieve afspraak voor de reparatie in te plannen.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website.

 

Comments are closed.