Snelle reparatie fietsenwinkel

Sinds een aantal maanden ben ik woonachtig in Haarlem, gezien het feit dat ik hier een betere baan heb kunnen krijgen. Mijn werk zit op fietsafstand van mijn huis en bovendien is het werken ook nog eens enorm leuk. Echter heb ik totaal geen verstand van fietsen en is mijn fiets in een ontzettend slechte conditie. Om deze reden besloot ik contact op te nemen met fietsenwinkel Haarlem, die ook bekend staat onder de naam VVR Parts.

Snelle reparatie

Na contact opgenomen te hebben met VVR Parts, hebben wij vervolgens direct een afspraak gemaakt om mijn fiets te brengen, zodat zij mijn fiets zouden kunnen repareren. Mijn fiets had ik gebracht en die liet ik bij hun achter zodat zij deze zouden kunnen repareren. Sneller dan verwacht was de fiets klaar en bovendien waren de kosten voor het repareren van de fiets ook nog eens enorm laag. Op deze manier bespaar ik kosten op de benzine en kan ik dagelijks gewoon met de fiets naar het werk gaan dankzij VVR Parts.

Online afspraak maken

Maak via de website van VVR Parts online een afspraak. Prik zelf een datum en tijd voor wanneer jij bij de specialisten van VVR Parts wilt langskomen voor het kopen of laten repareren van een fiets.

Comments are closed.