Snel terecht voor een MRI rug

Drie weken geleden ging ik samen met mijn kleine neefjes naar het zwembad, op de glijbaan kreeg ik plotseling weer veel last van mijn rug doordat ik een rare beweging maakte. We gingen namelijk samen met de hele familie een week weg naar een mooi park in zandvoort. We zijn naar zandvoort gegaan omdat we allemaal erg gek zijn op snelle auto’s. Dicht bij het park heb je de mogelijkheid om een snelle auto te huren, of met je eigen auto het circuit op te gaan. Wij hebben ervoor gekozen om een auto te huren. Daarnaast is het natuurlijk lekker om met elkaar te gaan zwemmen, het park waar wij heen zijn gegaan had een erg mooi zwembad. Doordat ik weer last had van terugkerende rugpijn heb ik besloten op een MRI rug te ondergaan. Ik wilde snel duidelijkheid over mijn rugklachten hebben en heb er daarom voor gekozen om een MRI rug te ondergaan bij Prescan in Baarn.

Een uur rijden voor MRI rug

Voor het inplannen van de afspraak had ik uitgebreid een telefonisch gesprek met een verpleegkundig onderlegde medewerkster van Prescan. Voordat ik het onderzoek kon ondergaan moest eerst mijn gehele medische geschiedenis worden doorgenomen doormiddel van een uitgebreide vragenlijst. Ik vroeg aan haar om mij zo snel als mogelijk in te plannen voor de MRI scan van mijn rug, ik had geluk die ochtend daarop was er nog ruimte voor het ondergaan van de MRI rug. Snel besloot ik om de afspraak vast te zetten en die ochtend erop de MRI scan van mijn rug te ondergaan in een kliniek van Prescan langs de A1.

Voordelen van een MRI rug bij Prescan

• Je kunt doormiddel van een MRI-scan onderzoek van de rug snel duidelijkheid krijgen over rugklachten.
• De uitslag van het onderzoek van de rug is al snel na het onderzoek bekend, binnen een uur na het onderzoek weet je de uitslag van de gemaakte beelden.
• Geen lange wachtlijst voor het ondergaan van de MRI-scan van de rug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *