Smaakvol cadeau voor de kerst, Theebloemen

De december-maand is weer in aantocht. Dat betekent weer een hoop feesten en gezelligheid, maar ook een hoop stress. Want ook dit jaar wil je weer met een leuk en origineel cadeau onder de kerstboom leggen. Voor wie op zoek is naar een uniek en verrassend geschenk moet zeker eens komen kijken op www.Theebloemen-shop.nl. Op onze site hebben we een ruime keuze aan verschillende smaken Theebloemen.

Wat is precies een Theebloem? De Theebloem is een bundeltje met gedroogde groene theebladeren. De knop is samengebonden met een katoenen draadje en hij ontvouwt zich tot een prachtige bloem wanneer hij met heet water in aanraking komt. De theebladeren vermengen zich met het hete water tot een heerlijke thee en er verschijnt een prachtige bloem. De theebloem vindt zijn oorsprong in de oostelijke provincies van China, daar worden de theebloemen tot op de dag van vandaag nog met de hand gemaakt. Vanuit deze provincie exporteert China al ruim 30 jaar aan Europa en Amerika, maar het blijft opvallend dat Nederland nauwelijks bekend is met het product. In Engeland wordt de “Blooming Tea” al jaren geserveerd op hun High Tea’s.

Kortom met onze Theebloemen heb je een smaakvol cadeau in handen. Bij ons zijn de Theebloemen al per stuk verkrijgbaar en wij berekenen voor al onze bestellingen geen verzendkosten. Bij de verpakkingen worden duidelijke gebruiksaanwijzingen geleverd. De mix-verpakkingen zijn erg favoriet, in 1 verpakking zitten meerdere smaken. Dus voor ieder wat wils. De mix-verpakkingen zijn er in 4, 5, 8 en 24 stuks. Ook voor het glaswerk en servies kunt u zeker bij ons slagen. De bestellingen worden binnen een paar werkdagen bij u thuis afgeleverd, makkelijker kan bijna niet. En wanneer u op zoek bent naar iets specifieks en u kunt het niet vinden in de shop, laat het ons dan weten op theebloemen-shop@hieruwkado.nl. Wij gaan direct voor u aan de slag. Kom snel een kijkje nemen op www.theebloemen-shop.nl, we hebben op het moment een aantal leuke aanbiedingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *