Sluit uw diner af met een heerlijke Theebloem

Na een heerlijk diner sluit je af met een kopje koffie of thee. Voor de theeliefhebbers hebben wij met onze Theebloemen het klapstuk van de avond. Zet een glazen theepot met heet water in het midden van de tafel, leg in het midden van de pot een Theebloem en deze komt langzaam tot bloei tot een prachtige bloem. De theebladeren vermengen zich met het hete water tot een heerlijke thee. Een fantastische manier om een diner af te sluiten.

Theebloem met aardbei en LelieWat is een Theebloem precies? De theebloem vindt zijn oorsprong in de oostelijke provincies van China, daar worden de theebloemen tot op de dag van vandaag nog met de hand gemaakt. Vanuit deze provincie exporteert China al ruim 30 jaar aan Europa en Amerika, maar het blijft opvallend dat Nederland nauwelijks bekend is met het product. In Engeland wordt de “Blooming Tea” al jaren geserveerd op hun High Tea’s.

De Theebloem is een bundeltje met gedroogde groene theebladeren. De knop is samengebonden met een katoenen draadje en hij ontvouwt zich tot een prachtige bloem wanneer hij met heet water in aanraking komt. De theebladeren vermengen zich met het hete water tot een heerlijke thee en er verschijnt een prachtige bloem.

Theebloemen zijn perfect voor het afsluiten van een diner, maar ook als cadeau worden ze graag ontvangen. In de Theebloemen Shop vindt je een ruime keuze aan verschillende smaken en verpakkingen, vanaf 1 stuk. Maar voor glaswerk en servies bent u hier ook aan het juiste adres. Alle bestellingen worden gratis en snel verzonden. Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens een kijkje nemen op www.theebloemen-shop.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *