servicecontract overheadpoort afsluiten

Servicecontract overheadpoort afsluiten bij ROMASS Business

Tegenwoordig is het verplicht om uw overheadpoort te laten onderhouden en keuren. Deze normen zijn opgenomen voor bedrijven binnen Europa. Bij ROMASS Business kunt u een servicecontract afsluiten om uw overheadpoort te laten onderhouden volgens de Europese eisen. Door het servicecontract bij ROMASS Business af te laten sluiten en hiermee uw overheadpoort te laten onderhouden voldoet uw overheadpoort weer aan de wettelijke eisen.

Servicecontract overheadpoort

Met het servicecontract van ROMASS Business waarborgt u uw bedrijfsprocessen. Bij ROMASS Business zijn wij al meer dan 20 jaar vakspecialist in het onderhouden van uw overheadpoort, onderhouden wij jaarlijks meer dan duizend overheadpoorten, doen wij dit volgens de wettelijke richtlijnen en doen wij dit voor elk type en merk overheadpoort. ROMASS Business biedt voor uw overheadpoort verschillende servicecontracten aan waarbij de geplande onderhoudsbezoeken altijd worden afgestemd op de behoeftes van uw bedrijf. Afhankelijk van de conditie, de leeftijd, de gebruiksintensiteit en de gebruiksomgeving kiest u het pakket dat het beste bij uw overheadpoort past. ROMASS Business doet dit voor elk type en merk overheadpoort.

De normen waar uw overheadpoort aan moet voldoen

Elke overheadpoort dient te voldoen aan de normering NEN-EN 14341. In deze norm staat omschreven dat elke overheadpoort minimaal één keer per jaar professioneel onderhouden en gekeurd dient te worden. Daarnaast is er ook de ARBO wetgeving 3.13. Bij een controle van de Arbeidsinspectie wordt de deur gekeurd op de functionaliteit en een geldige keuring van de overheadpoort. Ook is er nog de CE-markering waar aan voldaan moet worden. Deze markering geeft aan dat de overheadpoort moet voldoen aan de geldende veiligheidsregels. Deze markering blijft alleen van kracht door de overheadpooort minimaal één keer per jaar te laten keuren door een gecertificeerde professional.

Hoe kan ik een servicecontract afsluiten voor mijn overheadpoorten?

Bij ROMASS Business kunt u snel en eenvoudig online via de website een servicecontract afsluiten of telefonisch. Door de verschillende stappen te volgen van ons aanmeldingsformulier op de website kunt u een contract aanvragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om de keuring en onderhoudsbeurt in te plannen. Toch liever telefonisch een contract afsluiten? Geen probleem. U kunt ons bereiken op 03-8080702.

 

 

Comments are closed.